Vores historie

Vi forsøger, at leve efter, at bruge tiden på der der gør os glade og giver os positiv energi.

Den alternative tilgang til livet, falder os begge meget naturligt. Vi har startet vores rejse – og er taknemmelige for at have mulighed for at hjælpe andre på deres egen personlige rejse!

Vi har levet sammen siden 1999. Vores liv er beriget med to skønne børn – en dreng og en pige, som giver os glæde og udfordringer hver eneste dag.

Thomas Knudsen

Efter at have gået til kiropraktor og massør igennem flere år pga. store problemer i min krop, begyndte jeg at undersøge hvilke andre muligheder der kunne være. Jeg har altid haft en stor overbevisning om at krop og sind hænger sammen – så da jeg fandt uddannelsen som Totum kropsterapeut, vidste jeg bare at dette var det helt rigtige for mig. En kropsbehandling, som tager udgangspunkt i kroppen som helhed.

Efter at have haft de første klienter på briksen, kunne jeg mærke at der skete mere – og blev derfor nysgerrig på at gå videre med dette – og valgte derfor uddannelsen som Reiki healer.

Jeg bliver stadig forundret over, hvor stærke disse behandlinger er.

Heidi Knudsen

Jeg har, så længe jeg kan huske, haft en stærk intuition og en evne og et klarsyn, til at mærke mennesker. 

Med tiden har jeg kunne mærke mit behov for at arbejde videre med det – er blevet større og større. Jeg har modtaget Reiki Healing op til flere gange igennem årene, og trods min store skepsis, bliver jeg lige overrasket hver gang, over hvilken ro og fred jeg får i min krop og mit sind. Derfor føltes det som det helt rigtige da jeg besluttede, at den uddannelse var den vej jeg skulle gå.

At have denne mulighed for at hjælpe andre på deres vej – er en kæmpe gave!

Når du lytter til dit hjerte og stoler på din mavefornemmelse, så vil du altid blive guiden i den retning, der er den rigtige for DIG