Totum Kropsterapi

En unik dybdegående behandling, der kan hjælpe kroppen til at restituere og helbrede sig selv. Ved aktiveringen af lymfesystemet vil kroppen kunne udskille ophobede affaldsstoffer og gennem åndedrætsteknikkerne vil forbindelsen mellem hoved og krop blive genetableret.

Kropsterapien kan afhjælpe stress, angst og depression. Det kan også hjælpe på blokeringer i kroppen i form af sorg, nervøsitet, vrede og skam

Giver afspænding, hjælper på ledsmerter, søvnproblemer, migræne og andre fysiske smerter.

Hvordan foregår en Totum behandling?

Du vil ligge på min briks – i enten undertøj eller løst sportstøj med et tæppe over dig. Jeg arbejder med din krop gennem dybdegående pulserende massage, akupressur, zoneterapi og guidet vejrtrækning.

Antal af behandlinger?

Fokus i kropsterapi ligger på at finde de bagvedliggende årsager, og ikke blot behandle symptomerne. Man arbejder ud fra, at årsagen til smerten ikke nødvendigvis sidder samme sted som selve smerten.

At få kontakt til gamle følelser kan være en lang proces, og det er derfor meget forskelligt, hvor mange behandlinger, du vil have er behov for.

Jeg anbefaler at de første 2 behandlinger ligger inden for de første 14 dage. Derefter kan der sagtens gå længere imellem, da kropsterapien går så dybt, at kroppen har brug for tid til at bearbejde efterfølgende.

Reiki healing

En total afslappende behandling – få et vidunderligt pusterum fra hverdagen.

Behandlingen kan mindske stress, give afspændning og aktivere kroppens evne til selvhealing.

Reiki kan løsne blokeringer fra traumer, dæmpe angst og uro i krop, sind og ånd.

Hvordan foregår en Reiki behandling?

Du vil ligge på min briks med tøj på og et tæppe over dig.

Jeg placere mine hænder forskellige steder på din krop oven på tæppet.

Healingen kan for nogen mærkes som en varme eller kulde, nogen mærker en let prikken eller tyngde. Andre falder i søvn.

Antal af behandlinger?

Vi anbefaler at du første gang planlægger 4-5 behandlinger over så kort en periode som muligt – gerne hver dag, da det hjælper energien til at integrere sig i dit system. Derefter kan en behandling om måneden være passende.

Nogen kan nøjes med et par healinger – andre skal have mange behandlinger, for at mindske deres udfordringer.

Reiki fjernhealing

Fjernhealing er mindst lige så effektiv som hvis vi var sammen.

Når du modtager fjernhealing, skal du ikke møde op nogen steder. Afstand er kun noget vi kender til i den fysiske verden. I den åndelige verden findes afstand ikke. Healing arbejder i bevidstheden, og er derfor ikke begrænset af fysisk tilstedeværelse.

Hvordan foregår Reiki fjernhealing

Vi aftaler et tidspunkt, hvor du ønsker at modtage fjernhealing. Jeg sender dig en sms 10 minutter før jeg går i gang.

Du drikker et glas vand og ligger dig et uforstyrret sted i minimum de 30 minutter fjernhealingen varer, med et tæppe over dig, og gerne noget afslappende meditationsmusik i baggrunden.

Læg dig gerne med lukkede øjne – og bare nyd det!

Efter behandlingen, kan det være en fordel at tage den med ro – og få drukket godt med vand da healingen er meget udrensende. Også gerne de næste par dage, da healingen arbejder videre.